Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di funghi secchi, precedentemente ammollati per 10 min. in acqua
- 150 g di bietole, lavate e a pezzi
- 300 g di ceci bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 130 g di pomodori freschi a pezzi
- 300 g di acqua
- 2 foglie di salvia fresca lavate
- fette di pane tostato, a piacere
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 608 kJ / 145.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 23.3 mg
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Cacciucco di ceci
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 godz. 10 min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 godz. 10 min
Zuppa di legumi e verdure
40 min