Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto basilico e rucola
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di rucola
- 100 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 - 7 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
Risotto
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
-
1 ½
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale di carne o vegetale - 1 pizzico di sale
- 20 g di burro
- 125 g di burrata (volitelně)
- 8 pomodorini datterino, inquarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2333.5 kJ / 557.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 400.3 mg
Alternativní recepty
Risotto con petali di carote e caprino
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Spaghetti alla checca
40 λεπτ.
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40 λεπτ.
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Risotto mele, speck e timo
40 λεπτ.
Linguine allo sgombro
30 Min