Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto basilico e rucola
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di rucola
- 100 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 - 7 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
Risotto
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
-
1 ½
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale di carne o vegetale - 1 pizzico di sale
- 20 g di burro
- 125 g di burrata (volitelně)
- 8 pomodorini datterino, inquarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2333.5 kJ / 557.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 400.3 mg
Alternativní recepty
Insalata di riso venere
40min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Pasta al pesto di prezzemolo
20 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Polpette alla rucola
40min
Risotto radicchio e uva
40min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1 Std. 10 Min
Risotto ricotta e spinaci
30min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min