Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio di oliva
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3596 kJ / 859 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 68.4 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1873.1 mg
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Ragù di lenticchie
1 godz. 15 min
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Sugo allo sgombro
45 min
Sugo all'ortolana
1h 5 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Sugo al basilico
1h 10min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min