Parfait au caramel

Parfait au caramel

4.2 24 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 7hod.
10 parts

Suroviny

La sauce au caramel
  • 250 g de sucre en poudre
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
  • 30 g de beurre froid, en une seule pièce (6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à soupe vinaigre
Le parfait
  • 80 g de cacahuètes, grillées et salées
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 5 jaunes d'œufs

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 6 g
Kalorie 1801 kJ / 430 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...