Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre froid, en une seule pièce (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes, grillées et salées
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 5 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 godz.
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Poudre de caramel
1h
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1h
Caramel de base
25min
Verrine mocaccino et caramel
45min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35min
Glace au caramel au beurre salé
14h
Crème anglaise Mode Sauce
15min