Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Legumes e trutas
- 750 g água
- 350 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços (3-4 cm)
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g mistura de legumes (espargos, couve-flor, só os floretes, cenoura, etc.), cortados em pedaços
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 2 trutas frescas limpas (220 g aprox.)
- ½ limão, só o sumo
Molho holandês
- 50 g água
- 100 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- 50 g vinho branco
- 10 g sumo de limão fresco
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 limão cortado em rodelas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1922 mg
Alternativní recepty
Biryani de borrego
1h 20 phút
Granizado com leite de coco e fruta -TM6
Žádné hodnocení
Hambúrguer escandinavo
4h 10min
Queijinhos de ovos
24h
Dom Rodrigos
1h 20 phút
Cabeça de xara
48 Std.
Folar de Olhão
4h 30min
Bêbedos e borrachões
1h
Caril de peixe rico
50 Min
Menu: Salmão com molho de aneto, brócolos e arroz basmati; Custard de chocolate
40 λεπτ.
Manteiga de azeitona
20min
Caril de frango à moçambicana
35 Min