Risotto con pera y gorgonzola

Risotto con pera y gorgonzola

4.5 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
10 raciones

Suroviny

  • 3 peras conferencia maduras (aprox. 500 g)
  • 400 g de queso gorgonzola
  • 1700 g de caldo de verduras
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 60 g de aceite de oliva
  • 700 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 cucharadas de mantequilla

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 759 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 2032 kJ / 486.1 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.1 g
Sacharidy 58.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...