Kompatibilní verze
Risotto con pera y gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 peras conferencia maduras (aprox. 500 g)
- 400 g de queso gorgonzola
- 1700 g de caldo de verduras
- 120 g de cebolla en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 700 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2032 kJ / 486.1 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 759 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza con alcachofa y trufa
1h
Croquetas de beicon y guisantes
5h
Mocktail de melón y pepino
10 min
Pinsa (sin gluten y sin lactosa)
27 Std.
Cannoli al cacao con crema pastelera de pistacho
1h 30 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Sopa fría de tomate y albahaca con rollitos de salmón
10 min
Risotto al parmesano
35min
Risotto con calabacín y beicon
35min
Risotto de setas
25 min
Risotto de setas al cava
35min