Magret de pato con puré de patatas

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 raciones

Suroviny

Magret de pato al vacío
  • 3300 g de agua
  • 150 g de sal
  • 2 magrets de pato con piel sin hueso
  • 10 g de zumo de limón
Puré de patatas
  • 600 g de patatas harinosas chascadas
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de leche
  • 15 g de mantequilla
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
Salsa
  • 150 g de zumo de remolacha
    150 g de zumo de arándanos rojos
  • 20 g de mantequilla en trozos pequeños
  • 10 g de maicena

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 raciones

Sodík 60991.2 mg
Protein 90.1 g
Kalorie 7167 kJ / 1712.9 kcal
Tuk 86.5 g
Vláknina 14.2 g
Nasycený tuk 49.3 g
Sacharidy 147.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...