Crispy Korean Tofu

Crispy Korean Tofu

4.8 690 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

Tofu Batter
  • almond milk
    160 g
  • cornflour
    120 g
  • plain flour
    80 g
  • garlic powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • light brown sugar
    60 g
  • rice vinegar
    60 g
  • agave syrup
    60 g
  • Korean chilli paste (gochujang) to taste
    30 - 50 g
  • tomato ketchup
    30 g
  • sesame oil
    20 g
  • dark soy sauce
    20 g
Rice and Broccoli
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • white long grain rice
    300 g
  • broccoli florets (approx. 1 head)
    350 g
Tofu
  • firm tofu pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)
    680 g
  • vegetable oil for frying
  • spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing
    2
  • sesame seeds for garnishing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 30 g
Kalorie 3791 kJ / 900 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 135 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...