Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Crema allo zafferano
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 350 g di acqua
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 320 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2657.8 kJ / 635.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 76.1 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1069.8 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Risotto zafferano e speck
35min
Paccheri zucca e provola
45min
Spaghetti alla checca
40min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Risotto mele, speck e timo
40min