Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Crema allo zafferano
- 1 scalogno a metà
- 50 g di burro
- 350 g di acqua
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 320 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2657.8 kJ / 635.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 76.1 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1069.8 mg
Alternativní recepty
Vellutata di carote con omelette
30 min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min