Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (6x4x1 cm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7874.3 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 255.6 g
- Tuk
- 98.3 g
- Nasycený tuk
- 61.5 g
- Sodík
- 2405 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Lemon curd
20min
Latte condensato
1h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Crema catalana
40min
Salsa al caramello
1 Std. 30 Min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Caramello liquido
35min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Mandorle sabbiate
1h