Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (6x4x1 cm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7874.3 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 255.6 g
- Tuk
- 98.3 g
- Nasycený tuk
- 61.5 g
- Sodík
- 2405 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramello liquido
35min
Mandorle sabbiate
1h
Salsa al caramello (TM6)
1u. 30min
Liquore al caramello
72 Std.
Lemon curd
20 Min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Crema al caramello salato
1u. 10min
Pomodorini sottovuoto
1h
Latte condensato
1h
Muffin sacher al Varoma
30min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Brownies al caramello
2u.