Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Sodík
- 199.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1h
Croccante alle arachidi
1h 30 min
Smoothie alle amarene
10min
Gelato veloce al whiskey e caffè (per 2 persone)
15 Min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30 min
Frappè al cappuccino
15 Min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Tiramisù allo zabaione
7h
Crema mascarpone al caprino
20 Min
Crema al mascarpone con tagliatelle di crêpes al cacao
1h
Meringata
4 godz. 30 min
Zabaione (TM6)
15 Min