Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Sodík
- 199.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dolcetti al cocco e cioccolato
2 godz.
Uova sode colore rosso
Žádné hodnocení
Mini éclair ai lamponi
3h
Scalogno brunito (350 g)
25 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Caramello fango
20min
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min
Zucchero al timo
10 min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Liquore all'uovo
97h 30min
Caramello liquido
35min