Zařízení & příslušenství
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
16 kousků
Suroviny
-
170 gramů tapiokových perel
-
100 gramů lepkavé rýže
-
170 gramů hnědé rýže
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
-
300 gramů mléka
-
60 gramů oleje ze sušených rajčat
-
1 vejce
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička bylinkového octa1 čajová lžička vinného octa
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička guarové gumy1 vrchovatá čajová lžička karobového prášku
-
1 ½ čajové lžičky hrubé soli
-
2 větvičky čerstvý rozmarýn jen jehličky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Protein
3 g
Kalorie
659 kJ /
157 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bento box s pandami
1hod.
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Pohankové placky s ovocem
1hod. 25min.
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Mrkvové pesto
30min.
Artyčokový dip s tofu
10min.
Velikonoční čokoládový Meringue
7hod. 30min.
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Ječná mouka
5min.
Máslo s lískovými oříšky
1hod. 30min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.