Rajčatová focaccia (bez lepku)

Rajčatová focaccia (bez lepku)

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
16 kousků

Suroviny

  • 170 gramů tapiokových perel
  • 100 gramů lepkavé rýže
  • 170 gramů hnědé rýže
  • 50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
  • 300 gramů mléka
  • 60 gramů oleje ze sušených rajčat
  • 1 vejce
  • 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
  • 1 čajová lžička cukru
  • 1 čajová lžička vinného octa
    1 čajová lžička bylinkového octa
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 vrchovatá čajová lžička karobového prášku
    1 vrchovatá čajová lžička guarové gumy
  • 1 ½ čajové lžičky hrubé soli
  • 2 větvičky čerstvý rozmarýn jen jehličky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kousek

Protein 3 g
Kalorie 659 kJ / 157 kcal
Tuk 5 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...