Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 gramů tapiokových perel
- 100 gramů lepkavé rýže
- 170 gramů hnědé rýže
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 300 gramů mléka
- 60 gramů oleje ze sušených rajčat
- 1 vejce
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 čajová lžička cukru
-
1
čajová lžička vinného octa
nebo 1 čajová lžička bylinkového octa - 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
1
vrchovatá čajová lžička karobového prášku
nebo 1 vrchovatá čajová lžička guarové gumy - 1 ½ čajové lžičky hrubé soli
- 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenyklová focaccia
Žádné hodnocení
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Žádné hodnocení
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min
Ječná mouka
5 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45 Min
Veganský nářez na způsob sýra
6 Std. 40 Min
Fazolové pyré
15 Min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5min
Dýňový hummus
1h
Indické placky paratha s květákem
1h