Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espinacas
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de espinaca baby fresca
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Puré de alubias
- 30 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de alubias cocidas, enjuagadas y escurridas
- 160 g de agua
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 401 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Crema de betabel
40 min
Puré de betabel
1h
Crema de calabaza con raviolis
35 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Crema vegana de acelgas
30 min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5h 20min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4h 30min
Sopa de acelgas con quinoa
1h