Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de jitomate deshidratado
- 6 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de pimiento amarillo, en cubos (1 cm)
- 300 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 2 pizca de sal
- 200 g de agua
- 1 cdita de paprika dulce
- 200 g de cuscús
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5694 kJ / 1361 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 212 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 28 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de garbanzos
20min
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Estofado picoso de berenjena
30min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Coliflor tikka masala
30min
Moussaka Vegana
1 godz. 20 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Garbanzos con camote y espinacas
40min
Ratatouille
40min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min
Lasaña de berenjena
1h