Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture à la framboise
-
250
g de framboises fraîches
nebo 250 g de framboises surgelées, décongelées au préalable - 400 g de lait
- 100 - 150 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de fécule de maïs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
Le glaçage et le montage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Paris-brest aux fraises
1h 45 min
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons au chocolat
24h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Number cake 6
2 Std.