Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture à la framboise
-
250
g de framboises fraîches
nebo 250 g de framboises surgelées, décongelées au préalable - 400 g de lait
- 100 - 150 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de fécule de maïs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
Le glaçage et le montage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Boule coco-mangue
9 Std.
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20min
Eclair à la Passion
3h 20 min
Choux à la crème et aux fraises
1 godz. 15 min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20 godz.
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Gâteau meringué au citron
3 Std.
Number cake 6
2 godz.