Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan multicereales
- 260 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
10
g de miel
nebo 10 g de azúcar moreno - 100 g de harina integral de trigo
- 100 g de harina integral de centeno
- 100 g de harina integral de espelta
- 150 g de harina de fuerza
- 30 g de copos de avena
- 20 g de salvado de avena
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
Tomate rallado aliñado
- 200 g de tomates en trozos
- 5 hojas de albahaca fresca
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 80 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medias noches al vapor
2 godz.
Croissants con mousse de atún
3h 20 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Panecillos de agua
2 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Crackers integrales con crema de aguacate
1 godz. 40 min
Mantequilla y suero de leche
20min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
16 godz.
Hogaza integral
5 Std.
Hogaza rústica con centeno
16 godz.