Kompatibilní verze
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 15 g d'huile d'olive
- 130 g de pousses d'épinards frais
- 180 g de ricotta
- 1 œuf
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 255 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Petits flans aux asperges
55 Min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1u. 10min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 min.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min.
Salade d'aubergine au yaourt
2 godz. 10 min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1 godz. 30 min
Petit flan au roquefort et brocoli
40 Min
Cheesecake salé au poivron
45 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min