Kompatibilní verze
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 1 c. à café bombée de levure boulangère sèche
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel, et un peu pour la garniture
- 1 pincée de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 200 g d'épinards frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de mozzarella
- 50 g d'oignons nouveaux
- ½ botte de menthe fraîche
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1283 kJ / 307 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Pides aux trois fromages
1h 40min
Buns jambon-fromage, carottes râpées aux pommes
3h 50min
Gozleme
1h 40min
Naans au fromage
2 Std. 25 Min
Pain pide (pain turc)
2h
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Pizza turque au bœuf et aux épinards
40min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 Std. 50 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Batbout au fromage
30min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.