Kompatibilní verze
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 1 c. à café bombée de levure boulangère sèche
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel, et un peu pour la garniture
- 1 pincée de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 200 g d'épinards frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de mozzarella
- 50 g d'oignons nouveaux
- ½ botte de menthe fraîche
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1283 kJ / 307 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30min
Pizza lahmacun à la turque
1u.
Pide au bœuf et à la mozzarella
2h 50min
Gozleme
1h 40min
Sambousseks à la viande
1u. 20min
Buns jambon-fromage, carottes râpées aux pommes
3u. 50min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Msemen
40min
Pain pide (pain turc)
2u.
Naans au fromage
2h 25min
Crêpes mille trous
1h 10min