![Sopa de apio y zapallito Sopa de apio y zapallito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7C3AD45-140C-4585-A5C2-BEF1CA042953/Derivates/F8AD8085-FE48-4761-8131-E330A560C4F4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
-
30
g de aceite de coco
nebo 30 g de manteca clarificada - 400 g de apio en trozos
- 300 g de zapallito en trozos
- 750 g de agua
-
1
cubito de caldo de verduras
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 cucharadita de sal marina
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 40 g de crema
- 1 cucharada ciboulette fresco picadas para servir
- 2 cucharada de hojas de perejil fresco picadas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Soufflé de calabaza
1 Std.
Ensalada de repollo con higos secos y queso azul
10 min
Budín de banana y zucchini
50 Min
Galletas húmedas de chocolate y nuez
30 Min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Lasaña de zucchini
50 Min
Helado de palta y banana
5 min
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Budín de naranja
1 Std.
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1h 45min