Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
-
30
g de aceite de coco
nebo 30 g de manteca clarificada - 400 g de apio en trozos
- 300 g de zapallito en trozos
- 750 g de agua
-
1
cubito de caldo de verduras
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 cucharadita de sal marina
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 40 g de crema
- 1 cucharada ciboulette fresco picadas para servir
- 2 cucharada de hojas de perejil fresco picadas para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Babaganoush con crackers de semillas
2 Std. 30 Min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Carbonada
1h 15min
Crema de zapallito italiano
50min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tortilla de coleslaw
25min
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Mermelada de frutillas
1 Std. 5 Min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40min