Garbanzos con callos en cocción lenta

Garbanzos con callos en cocción lenta

4.0 24 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 17hod. 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de garbanzos secos
  • 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 100 g de vino blanco
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
  • 550 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1560 mg
Protein 31.8 g
Kalorie 2526 kJ / 604 kcal
Tuk 37.2 g
Vláknina 10.7 g
Nasycený tuk 12.2 g
Sacharidy 35.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...