
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 604 kcal / 2526 kJ
- Protein
- 31.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Sodík
- 1560 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14hod. 40min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5hod. 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15hod. 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16hod. 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13hod.
Cocido montañés
14hod. 20min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18hod. 30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2hod. 45min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1hod. 20min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17hod. 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14hod. 25min