Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2526 kJ / 604 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1560 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Callos con garbanzos
45min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min