Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2526 kJ / 604 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1560 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonesa a la francesa
5min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 godz.
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Aceite aromático con aceitunas negras
30 Min
Callos con garbanzos
45 Min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5j 30 menit
Callos a la asturiana
1h 20min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min