Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
nebo 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (volitelně)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1148.3 mg
Alternativní recepty
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Sopa de berberechos y gambones
50 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Mermelada de frutos rojos
50 min
Sopa marinera asturiana
45 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30 min.
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1u. 40min
Arroz con pimientos y chipirones
35 min
Caldo gallego exprés
30 min