Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
nebo 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (volitelně)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1148.3 mg
Alternativní recepty
Caldo gallego exprés
30 min
Orejas de carnaval
30 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4h 45min
Arroz con berberechos
1 godz.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Filloas
1 godz.
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Empanada gallega de manzana
3h 45 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min