Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Caldo gallego de grelos
TM6

Caldo gallego de grelos

4.6 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
  • 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
  • 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
  • 1 trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
    nebo 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g)
  • 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
  • 30 - 40 g de unto
  • 1200 g de agua
  • 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
  • 350 g de patata chascada
  • 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (volitelně)
  • 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
  • aceite de oliva virgen extra para servir

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1579 kJ / 377 kcal
Protein
28.1 g
Sacharidy
16 g
Tuk
22.4 g
Nasycený tuk
7.9 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
1148.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty