Caldo gallego de grelos

Caldo gallego de grelos

4.4 20 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 10min.
8 raciones

Suroviny

  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
  • 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
  • 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
  • 1 trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
    1 trozo de falda de ternera, (aprox. 200 g)
  • 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
  • 30 - 40 g de unto
  • 1200 g de agua
  • 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
  • 2 chorizos semicurados (volitelně) (aprox. 200 g)
  • 350 g de patata chascada
  • 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
  • aceite de oliva virgen extra para servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1148.3 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 1579 kJ / 377 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...