
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
nebo 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (volitelně)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 377 kcal / 1579 kJ
- Protein
- 28.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Sodík
- 1148.3 mg
Alternativní recepty
Bonito a la riojana
50min
Empanada de zamburiñas
1hod. 20min
Porrusalda con bacalao
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Vieiras "Rias baixas"
1hod. 10min
Arroz negro de chipirones con verduras
1hod. 20min
Marmitako
40min
Caldo gallego exprés
30min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.
Orejas de carnaval
30min
Bica de Castro Caldelas
1hod. 20min