Caldo gallego de grelos

Caldo gallego de grelos

4.4 20 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 4hod. 10min
8 raciones

Suroviny

  • de judías blancas cocidas (en conserva)
    400 g
  • de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
    1 trozo
  • de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
    1 trozo
  • de pecho de ternera (aprox. 200 g)
    1 trozo
    1 trozo de falda de ternera, (aprox. 200 g)
  • de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
    1 trozo
  • de unto
    30 - 40 g
  • de agua
    1200 g
  • de grelos (aprox. 300 g limpios)
    1 manojo
  • chorizos semicurados (volitelně) (aprox. 200 g)
    2
  • de patata chascada
    350 g
  • patatas pequeñas (aprox. 300 g)
    6
  • aceite de oliva virgen extra para servir

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 377 kcal / 1579 kJ
Protein 28.1 g
Tuk 22.4 g
Sacharidy 16 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sodík 1148.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...