Zařízení & příslušenství
Salát romanesco
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
2 vejce
-
500 - 550 gramů květáku romanesco na růžičky
-
35 - 40 gramů bílého vinného octa
-
20 gramů olivového oleje
-
½ - 1 čerstvá chilli paprička bez semínek, na kousky
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička hořčice
-
150 gramů crème fraîche
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
1 jarní cibulka na kolečka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vejce se žampiónovou náplní
40min.
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40min.
Podzimní celerový salát
15min.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1hod. 15min.
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Krevetové lupínky
45min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Žampióny plněné listovým špenátem
40min.