Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 - 550 gramů květáku romanesco, na růžičky
- 35 - 40 gramů bílého vinného octa
- 20 gramů olivového oleje
- ½ - 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek, na kousky
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička hořčice
- 150 gramů crème fraîche
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 1 jarní cibulka, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min
Treska s kroupotem
50min
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Fenyklový likér
193ωρ.
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 min