Zařízení & příslušenství
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
-
150 gramů quinoy
-
100 gramů cherry rajčat rozříznutých napůl
-
100 gramů kukuřice, sterilované bez nálevu
-
100 gramů salátové okurky na kostky (1 cm)
-
150 gramů červené papriky na kostky (1 cm)
-
100 gramů avokáda na kostky (1 cm)
-
3 polévkové lžíce bylinkové směsi, čerstvé (např. koriandr, kerblík, petržel)
-
50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 čajová lžička agávového sirupu
-
1 polévková lžíce červené papriky, sladké
-
1 čajová lžička kurkumy
-
½ čajové lžičky soli
-
4 špetky pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7 g
Kalorie
1507 kJ /
360 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1hod. 35min.
Rajčatovo-fazolový salát
30min.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1hod.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Fermentovaná ovesná kaše
8hod. 10min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.