Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de patates douces, coupées en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile végétale
-
400
g de tomates concassées en conserve
nebo 400 g de tomates fraîches, coupées en morceaux - 1 ½ c. à café de sel
- 4 - 6 pincées de poivre moulu
- 700 g de filet de dinde, sans peau, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 15 g de beurre, coupé en morceaux (volitelně)
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2879.8 kJ / 683.3 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 1281 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis de poulet et poivron
1j 20 menit
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 Min
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 menit
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min