Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Pizzi leccesi
6u.
Focaccia pugliese
1h 10 min
Calzone pugliese alle cipolle
2u. 30min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Pitta rustica salentina
1u. 40min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min