Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Pizzi leccesi
6h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Cartellate
1 godz. 5 min
Pucce
7h
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min