
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 359 kcal / 1502 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Cartellate
1hod. 5min
Sasanelli gravinesi
45min
Pucce
7hod.
Minestra di fave con cicoria
50min
Pizzi leccesi
6hod.
Taralli alla cipolla e uvetta
1hod. 35min
Pettole pugliesi
3hod.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Focaccia barese
2hod. 55min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min