Kompatibilní verze
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de mantequilla
- 80 g de puerros en rodajas
- 100 g de pimientos del piquillo escurridos
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de gambas crudas peladas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1345 kJ / 321 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Merluza al cava
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Dorada con guarnición de pimientos
2h 45min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1h
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min