Kompatibilní verze
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de mantequilla
- 80 g de puerros en rodajas
- 100 g de pimientos del piquillo escurridos
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de gambas crudas peladas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1345 kJ / 321 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Merluza al cava
1h
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min