Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.5 126 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 huevos duros

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 798.4 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 2090 kJ / 500 kcal
Tuk 44.1 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...