Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.4 115 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 25min
4 raciones

Suroviny

  • de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • dientes de ajo
    2
  • de chistorra en trozos de 2 cm
    200 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • huevos duros
    4

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 500 kcal / 2090 kJ
Protein 19.1 g
Tuk 44.1 g
Sacharidy 6.8 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sodík 798.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...