Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2090 kJ / 500 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 44.1 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 798.4 mg
Alternativní recepty
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Acelgas con tomate
30min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Milhojas de repollo
1h 15min
Guarnición de lombarda
30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min