Repollo salteado con chistorra y huevo duro
TM6 TM5 TM31

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.4 (105 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 huevos duros

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
2090 kJ / 500 kcal
Protein
19.1 g
Sacharidy
6.8 g
Tuk
44.1 g
Nasycený tuk
13.8 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
798.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty