Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de gambones crudos enteros
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de brandy
- 800 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de kale troceado (solo las hojas)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Alubias con bacalao
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Fabes con pulpo
45min
Fabes con almejas
30min
Guiso marinero
1h 20min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min