Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de gambones crudos enteros
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de brandy
- 800 g de agua
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de kale troceado (solo las hojas)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Alubias con gambas
20min
Patatas guisadas con gambones
1h
Fabes con almejas
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso marinero
1h 20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min