Zařízení & příslušenství
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 45min.
6 porties
Suroviny
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
10 g
Kalorie
1292 kJ /
309 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asperge
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min.
Hollandaisesaus
15min.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min.
Asperge-watermeloen salade
40min.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min.
Pommes Dauphine
1hod. 40min.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min.