
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gelatineblaadjes
- water om te weken
- 1 sinaasappel liefst biologisch
- 150 g witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 309 kcal / 1292 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sinaasappel-currydressing
10min
Mayonaise
5min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3hod. 25min
Vitello tonnato
13hod.