Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Kleine aspergeflans
55 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
13hod.
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Gazpacho
1h 15 min
Forelmousse
5 min
Mayonaise
5 min