Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Gember schillen
Žádné hodnocení
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Mini panettone
Žádné hodnocení
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Mousse van kaas
10min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 min
Mousse van ham
10min