Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

4.3 3 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 45min.
6 porties

Suroviny

  • gelatineblaadjes
    6
  • water om te weken
  • sinaasappel liefst biologisch
    1
  • witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
    150 g
  • sinaasappelsap
    20 g
  • room
    400 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
    150 g
  • limoensap
    40 g
  • verse koriander
    4 stengels
  • rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten
    50 g
  • eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden
    120 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 10 g
Kalorie 1292 kJ / 309 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...