Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water
- 1 tl zout
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 snuifje suiker
- 500 g asperges, groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)
- 7 gelatineblaadjes
- 20 g boter
- 250 g gepelde langoustines, gekookt
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 teentje knoflook
-
2
bossen verse dille, geplukt
nebo verse kervel, enkel de bladeren - 2 el verse bieslook, in stukken
- 250 g zure room, 10% vet
- 300 g volle yoghurt
- 30 g citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 365 kJ / 88 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilleroomijs
12 Std.
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Crème anglaise
15min
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min