Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
nebo 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14h
Guacamole en trois versions
10min
Tartinade de courgette
4 Std.
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Houmous de courgette
10min
Tzatziki comme en Grèce
40min