Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
nebo 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Guacamole en trois versions
10min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1h 50 min.
Tapenade
10min
Tapenades variées
10min