Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 200 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
- 1200 g de palourdes fraîches, dessablées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 5 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315 kJ / 311 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Tartare de daurade à la thaïe
1 godz. 15 min
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 godz.
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Langouste au combava
55 min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Risotto de saint-jacques aux algues
35min