Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 200 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
- 1200 g de palourdes fraîches, dessablées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 5 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315 kJ / 311 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Moules marinières au gingembre
25min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Langouste au combava
55 Min
Salade de rouget
1 Std. 30 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Cabillaud façon aïoli
1h
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Tartare de thon et gaspacho
20min
Moules marinières
30 Min