Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galleta caramelizada de hojaldre
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 230 g)
Crema de melocotón
- 150 g de zumo de naranja
- 20 g de azúcar
- 400 g de melocotón en almíbar (en mitades), en trozos
- 1 sobre de preparado en polvo para natillas
Montaje
- 1 cucharada colmada de azúcar glas, para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 95.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocaditos de manzana y nueces
50min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min
Tarta panal
6 Std.
Trenza de membrillo y queso
2 godz.
Huevos a la húngara
45min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15 Min
Paté de sidra asturiana
5 min
Tarta de queso de invierno
5 Std. 30 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Flan tres leches
2 godz. 30 min
Pudin de castañas
3ωρ. 15 λεπτ.