Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 70 g de céleri-rave, pelé, coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de navets blancs, pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 20 g de beurre
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de crème entière
- 2 c. à café de sucre
- 1 c. à café de gingembre séché moulu
- 10 g de ciboulette fraîche, finement ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1139 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de potiron
35min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Soupe céleri-pomme
30min
Soupe au chou
50min
Soupe de blettes au gingembre
40min
Crème de bettes
35min
Soupe de carottes façon moro
1u. 45min
Soupe de betteraves
45 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe de carottes à la menthe
35min
Velouté de champignons
20min