Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 70 g de céleri-rave, pelé, coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de navets blancs, pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 20 g de beurre
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de crème entière
- 2 c. à café de sucre
- 1 c. à café de gingembre séché moulu
- 10 g de ciboulette fraîche, finement ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1139 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons
20 min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Soupe de betteraves
45 Min
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 Min
Soupe céleri-pomme
30 Min
Crème de bettes
35 Min
Velouté de poivrons
20 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 Min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 Min
Soupe de pommes de terre-champignons
45 Min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 Min