Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Vitello tonnato
25h 30min
Sauce béarnaise
20min
Risotto aux asperges
45 min
Tempuras de légumes et crevettes
25 min
Sauce chimichurri
5min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Fondue asiatique au satay
1h 15 min
Saltimbocca alla romana
25 min
Pesto au basilic
10min
Polpettes siciliennes
1h
Tartare de bœuf
10min