
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
-
600
g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
nebo 600 g d'épaule de veau non bardée et de forme régulière - 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 583 kcal / 2439 kJ
- Protein
- 71 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 5 g
Alternativní recepty
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1hod. 45min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Risotto aux asperges
45min
Asperges sauce mousseline
1hod.
Sauce vierge
10min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1hod.
Sauce chimichurri
5min
Pesto classique au basilic
10min
Polpettes siciliennes
1hod.
Pesto au basilic
10min
Tartare de bœuf
10min