Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto classique au basilic
10 min
Saltimbocca alla romana
25min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 Std. 45 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Polpettes siciliennes
1h
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Tartare de bœuf
10 min
Pesto au basilic
10 min