Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 20 g de sucre vanillé
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, à température ambiante
- 60 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune non traité, finement râpé
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, haché finement
La génoise
- 6 œufs, à température ambiante
- 160 g de sucre en poudre
- 160 g de farine de blé, tamisée
- 1 pincée de sel
- 250 g de liqueur rouge Alkermes (voir "Variante(s)")
- 100 g d'eau
- 100 g de cerises amarena, au sirop, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Christmas puddings
7 Std.
Angel cake au citron
1h 5min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Gâteau aux amandes
1h
Bonhomme de neige
6h 15 min.
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15min
Mousse surprise
14h
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Tourte aux pommes et fruits rouges
3 godz. 25 min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2 Std. 40 Min
Gaufre au pain doré
30min