Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, et un peu pour les moules
- 200 g d'épinards frais
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 15 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 971 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 godz. 30 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 godz. 30 min
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Petit flan au roquefort et brocoli
40 Min
Fleurs de courgette et de carotte
40 Min