Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, et un peu pour les moules
- 200 g d'épinards frais
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 15 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 971 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 godz. 10 min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 godz. 10 min
Flan au brocoli
1h 20min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Muffins petits pois, menthe et comté
45 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Tatin de poireau
55 Min
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Chou-fleur en soufflé
55 Min