Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1h
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
3 Std.
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Ananas en papillote
1h
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 min