Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Colin farci et asperges sauce au citron
45min
Blanquette de veau
1h
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
Salade aux légumes de printemps
50min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
3h
Truite aux petits légumes, sauge et citron
50min
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min