Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 1 bulbe de fenouil, coupé en huit
- 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- 25 g de beurre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 1 citron jaune non traité
- 2 dos de cabillaud
- 250 g de pois gourmands
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Mini-brochettes d'agneau aux fruits secs et semoule vapeur
1h 5min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55min