Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
- 1 citron jaune non traité
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Poisson au curry
55 Min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Bar façon thaïe
35 Min
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50 min.
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 min.
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min.
Cabillaud aux petits pois
1 Std. 40 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min