Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00
- 65 g di acqua fredda
- ¾ di cucchiaino di sale
- 500 g di pomodorini ciliegia a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio tritato finemente (volitelně)
- 3 foglie di basilico fresche a pezzi
- ½ cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio raso di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 876.5 kJ / 209.5 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 252.9 mg
Alternativní recepty
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1h 30min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Sformatini verdure e yogurt
40 min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Brisèe ratatouille
1h 30min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Appeltaart
1h 30min