Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di burro + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 200 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di radicchio rosso di Chioggia a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere (16 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1765 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Strüdel all'uva
1 Std.
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.
Torta di fichi e nocciole
45 min
Vellutata di coste
35 Min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Torta di grano saraceno alle fragole
1 Std.
Torta di farro alle mandorle e prugne
1h 5min
Torta di castagne integrale
1h 30min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Torta zucca, cocco e arancia
1h 30min
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1 Std. 20 Min