Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carote al Marsala
25 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Flan al topinambur
40min
Sformato di cardi
1h
Zabaione caldo al passito
15 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Sformatini ai porri
55 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min