Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan di cavolfiore
45 min
Cardi gratinati
40 min
Sformato di cardi
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Brandacujun
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Panissa
45 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min