
Zařízení & příslušenství
Sarde in saor
Příprava 40min
Celkový 25hod.
4 porzioni
Suroviny
-
di cipolla bianca a fette (2-3 cm)200 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di acqua50 g
-
di aceto di mele200 g
-
di sale1 pizzico
-
di sarde fresche deliscate e aperte a libro300 g
-
di uvetta sultanina40 g
-
di pinoli30 g
Nutriční hodnoty na 4 porzioni
Kalorie
1009 kcal /
4221 kJ
Protein
75.5 g
Tuk
59 g
Sacharidy
47.1 g
Vláknina
5.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Secondi di pesce
50 recepty/-ů
Itálie
Itálie