Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
nebo 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Dado di carne
45 min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Sarde a beccafico
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Bigoli in salsa
1h 30min
Giardiniera sott'aceto
721h 25 min
Caponata alla catanese
1h