Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 437 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 Min
Langoustines au basilic
30 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Salade de pommes de terre aux coques
40min
Tajine de pintade au fenouil
1h 15min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6ωρ. 45 λεπτ.
Salade de rouget
1 Std. 30 Min
Saumon gravlax
60h 30min
Souris d'agneau
1h 15min
Navarin d'agneau
1h 15min