
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Chorizo in Scheiben (5 mm)
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Rosenkohl halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 2 - 3 Zweige Thymian abgezupft
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 250 g kurze Nudeln (z. B. Makkaroni oder Ditali)
- 250 g Feta gewürfelt (1 cm)
- 2 - 3 Stängel Basilikum abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 861 kcal / 3604 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 Std.
Süßkartoffel-Chorizo-Eintopf
40 Min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 Std.
Gyros-Eintopf
50 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 Min