Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Chorizo, in Scheiben (5 mm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 2 - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 250 g kurze Nudeln (z. B. Makkaroni oder Ditali)
- 250 g Feta, gewürfelt (1 cm)
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3604 kJ / 861 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Sauerkraut-Eintopf
40min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1h 30min
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2h
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1h 15 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min