Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1625 kJ / 386 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Porridge à la pomme et à la cannelle
Žádné hodnocení
Chou farci de tourteau
2u.
Lotte à la provençale
50min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Filet de bar sauce aux courgettes
1u.
Salade de raie
1u. 45min
Bar façon thaïe
35min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 min
Raie aux câpres
45 min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min