Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1625 kJ / 386 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 Std. 15 Min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1 Std.
Tajine de poissons au curry
55min
Saint-Jacques en nage épicée
25 min
Crevettes au curry et coco
35min
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Couscous de crevettes et sa bisque (Découverte)
1 Std.
Moules au curry
40 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min