Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
nebo 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
nebo 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Salade de poulpe sous-vide
8u.
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Mayonnaise
5 min
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Bar et fenouils caramélisés
1 godz. 15 min
Gambas au romarin
40min
Carottes râpées à ma façon
20min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Sauce vierge
10 min
Aïoli
10 min
Sauce mayonnaise
10 min