Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
nebo 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
nebo 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Carottes râpées à la marocaine
10min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Tellines en persillade
1h 30min
Poireaux vinaigrette
35min