Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (3-4 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds, lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 758.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef and mushroom stroganoff
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Chicken chasseur
1h 50 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.