
Zařízení & příslušenství
Lamb and fennel ragu
Příprava 25min
Celkový 4hod. 35min
4 portions
Suroviny
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
549.3 kcal /
2306.9 kJ
Protein
49 g
Tuk
34.8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
11.1 g
Sodík
758.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland