![Lamb and fennel ragu Lamb and fennel ragu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8398A04-1D70-45AD-AA9A-BC6433E1D286/Derivates/0CF51C5E-5A4A-420D-B345-1370E53266F4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (3-4 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds, lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 34.8 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 758.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Thai beef salad
1hod. 15min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Beef brisket chilli con carne
7h
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1hod. 5min
Coconut poached chicken salad
45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min