Lamb and fennel ragu

Lamb and fennel ragu

4.7 93 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 35min.
4 portions

Suroviny

  • brown onion cut into quarters
    140 g
  • carrot cut into pieces (2-3 cm)
    130 g
  • celery cut into pieces (2-3 cm)
    130 g
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)
    800 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • red wine
    100 g
  • anchovy fillets
    6
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • fennel seeds lightly crushed
    1 tbsp
  • canned chopped tomatoes
    300 g
  • tomato paste
    25 g
  • dried rosemary
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • shaved Parmesan cheese
    50 g
  • fresh basil leaves only
    1 - 2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 758.6 mg
Protein 49 g
Kalorie 2306.9 kJ / 549.3 kcal
Tuk 34.8 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 11.1 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...