Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de haricots azuki secs
- 150 g d'eau
Le jour même
- 350 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 gousses d'ail de belle taille
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 180 g de poivrons rouges, coupés en lanières
- 350 g de tomates, coupées en quartiers
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 feuilles de basilic frais
- 8 olives noires dénoyautées
- 1 - 2 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dhal
1 Std. 40 Min
Lentilles corail et quinoa au curry
25 min
Chili sans viande
1h
Garbure au tofu
1h 45 min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2h
Curry de lentilles aux épinards
40 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tofu façon grand-mère
3 Std.
Tartinade de lentilles
1h 15 min
Chili végétarien
1h 5 min
Tajine de légumes-racine au carvi
1h
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15 min