Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pamplemousses non traités
- 185 g de sucre en poudre
- 1 orange non traitée
- 600 g d'ananas frais, coupé en dés
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux et un peu pour le cadre
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- 1 œuf
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2255 kJ / 539.5 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 80.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48h
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 godz.
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12h 5min
Pain d'épices, compotée mandarines-gingembre et chantilly vanille
2 godz.
Charlotte aux fruits rouges, sans sucre et allégée en gras
1h 50min
Bûche mandarine-sarrasin
13 Std. 15 Min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 godz. 20 min
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24h
Cheesecake à la betterave
3 godz. 15 min
Muffins mangue, cœur caramel
55min